Diensten

Virtuele Assistentie

Virtuele Assistentie

Ook voor jou

Op een snelle en efficiënte manier kunnen we ook jou  ondersteunen en helpen bij de uitvoering van een aantal administratieve taken via cloud computing zoals het verstrekken van informatie per e-mail of chat op de website, ondersteuning bij prospectie, uitschrijven van een marketingplan, opmaken en verzenden van een elektronische nieuwsbrief, uitschrijven van offertes, opmaken van formulieren en brieven, beantwoorden van Messenger-berichten, divers online redactiewerk, hertalen en vertalen van teksten,…

Werkwijze

Stap voor stap

We bepalen een formule

aan de hand van je behoeften en mogelijkheden.

We verzamelen de content

aan de hand van een checklist.

Je persoonlijke virtuele assistent

bouwt een dossier op de cloud.

We gaan aan de slag

met de opdracht.

Onze standaardformules

Kies een formule

VA Basis

€36

per uur

We rekenen per kwartier.

Maandelijkse afrekening

VA Premium

€160

Abonnement 5 uur

We rekenen per kwartier.

Vooruitbetaling 

VA Pro

€300

Abonnement 10 uur

We rekenen per half uur.

Vooruitbetaling 

Recensies

Wat onze klanten van ons zeggen

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe website. Niet alleen heeft Yasmine alle teksten herschreven, ze heeft ook gezorgd voor de prachtige foto's van mjn restaurant en mijn team. Ze zorgt er ook voor dat mijn maandelijkse menu's er telkens professioneel uitzien.

Cédric Poncelet Restaurant Cédric - Knokke

Yasmine is de beste. Niet alleen heeft ze bijna op eigen houtje onze website in elkaar gestoken, ze verzorgt ook wekelijks onze sociale media en via de VA-diensten konden we ook beroep doen op haar voor de realisatie van ons logo, onze menukaarten en zoveel meer.

Tim Goessens Brasserie Le Miroir - Jette

Er zijn tegenwoordig toch nog firma’s waar je op kan vertrouwen en die hun woord nakomen. De kleinste vraag via Messenger of E-mail wordt onmiddellijk beantwoordt alsof men naast je staat. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en opbouw van onze vernieuwde website.

Wannes Van de Peer Feestzaal Weilandshof - Wijnegem

Yasmine is een schatje. Ze heeft heel wat structuur in mijn communicatie gebracht. Dankzij een leasingovereenkomst op maat kan ik genieten van een professionele website, stap voor stap mijn webwinkel opbouwen en wordt ook mijn sociale media verzorgd.

Jeanne Gennar Jeanne Gennar, Coffee with a soul

Yasmine verzorgt al sinds eind 2021 onze sociale media, maar we kennen haar gedrevenheid al sinds 2020 via Horeca Webzine als partner voor keuken- en tafelmessen. Ze kent door en door de sector, maar zet zich ook in via diverse communities om de hobbykok te bereiken.

Brecht Loterman Chef & Knife Belgium

De diensten van Yasmine heb ik leren kennen via Horeca Webzine tijdens de coronacrisis. Ze heeft me flink geholpen via VA met mijn communicatie. Niettegenstaande ze niks kende van electro-producten wist ze een website te bouwen zoals ik er van droomde.

Peter De Clercq DCP BV
nl_NL