Diensten

SEO Content Writing

Content Writing

Prospects helpen

Content Writing – of het schrijven van informatieve artikels – maakt deel uit van Content Marketing.

Met Content Marketing maak je klanten door het helpen van jouw prospects. En helpen doe je door je kennis in je vakgebied te delen. Op die manier waarderen de prospects je en belonen ze je daarvoor door klant te worden.

Geen push, wel pull

Laten schrijven

Content moet je laten schrijven omdat je té gedreven bent door verkoop. Je weet ook teveel over je producten of diensten. En je hebt dan ook steeds de neiging de informatie van hoe goed jouw producten wel zijn door de strot van je prospects te willen duwen, en die dan… afhaken. 

 

Content Marketing draait net om het tegenovergestelde. Geen push, wel pull.

SEO Content Writing

Zoekmachines

‘SEO’ verwijst naar zoekmachineoptimalisatie, of het proces van het optimaliseren van een website zodat mensen deze gemakkelijk kunnen vinden via zoekmachines zoals Google.

 

Met ‘content’ bedoelen we alle informatie die op het internet leeft en op internet kan worden gevonden. 

Dus is ‘SEO Content’ dan informatie die is gemaakt opdat je website nog beter zou worden gevonden. En dat kan via tekst, maar ook via foto’s of video.

Persoonlijke artikels

In jouw naam

Aan de hand van kladjes en andere artikels, schrijven we een artikel van minstens 600 woorden in jouw naam. We verwachten geen vermelding van onze naam of die van onze copywriters. 

 

We kunnen het artikel aanleveren in een word-document met de titels en hyperlinks bij een eenmalige samenwerking (CW Basis) of in je blogmodule op jouw website. (CW Premium en Pro).

 

Nog geen blogmodule op jouw website of heb je nog geen website? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Werkwijze

Stap voor stap

Bepalen van het thema

van de content.

Verzamelen van de content

aan de hand van een checklist.

We schrijven het blogartikel

in jouw naam.

We publiceren je blogartikel

op jouw website.

Onze standaardformules

Kies een formule

CW Basis

€125

per artikel

CW Premium

€95

per artikel

CW Pro

€75

per artikel

Recensies

Wat onze klanten van ons zeggen

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe website. Niet alleen heeft Yasmine alle teksten herschreven, ze heeft ook gezorgd voor de prachtige foto's van mjn restaurant en mijn team. Ze zorgt er ook voor dat mijn maandelijkse menu's er telkens professioneel uitzien.

Cédric Poncelet Restaurant Cédric - Knokke

Yasmine is de beste. Niet alleen heeft ze bijna op eigen houtje onze website in elkaar gestoken, ze verzorgt ook wekelijks onze sociale media en via de VA-diensten konden we ook beroep doen op haar voor de realisatie van ons logo, onze menukaarten en zoveel meer.

Tim Goessens Brasserie Le Miroir - Jette

Er zijn tegenwoordig toch nog firma’s waar je op kan vertrouwen en die hun woord nakomen. De kleinste vraag via Messenger of E-mail wordt onmiddellijk beantwoordt alsof men naast je staat. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en opbouw van onze vernieuwde website.

Wannes Van de Peer Feestzaal Weilandshof - Wijnegem

Yasmine is een schatje. Ze heeft heel wat structuur in mijn communicatie gebracht. Dankzij een leasingovereenkomst op maat kan ik genieten van een professionele website, stap voor stap mijn webwinkel opbouwen en wordt ook mijn sociale media verzorgd.

Jeanne Gennar Jeanne Gennar, Coffee with a soul

Yasmine verzorgt al sinds eind 2021 onze sociale media, maar we kennen haar gedrevenheid al sinds 2020 via Horeca Webzine als partner voor keuken- en tafelmessen. Ze kent door en door de sector, maar zet zich ook in via diverse communities om de hobbykok te bereiken.

Brecht Loterman Chef & Knife Belgium

De diensten van Yasmine heb ik leren kennen via Horeca Webzine tijdens de coronacrisis. Ze heeft me flink geholpen via VA met mijn communicatie. Niettegenstaande ze niks kende van electro-producten wist ze een website te bouwen zoals ik er van droomde.

Peter De Clercq DCP BV
nl_NL