Diensten

Design en beheer website

Design

Persoonlijke website

Om een vlotte oplevering van een website of webhop te kunnen garanderen, bouwen we websites met een standaarddesign per sector. Maar we stoppen er jouw uitstraling en gevoel in met een moderne en persoonlijke website als eindresultaat. Zelfs meertalig als je dat wenst. 

Werkwijze

Stap voor stap

Bepalen van het standaarddesign

aan de hand van je behoeften.

Verzamelen van de content

aan de hand van een checklist.

Personalisatie van het standaarddesign

met je logo en voorkeurskleuren.

Afwerking van de website

indien tevreden met de personalisatie.

Nu ook leasing mogelijk!
Technische details

Hosting

Dankzij de stevige samenwerking met het hostingbedrijf Kyzoe uit Oostende kunnen we rekenen op:

Suppersnelle servers

Je website draait op de snelste webserver in de branche. Met daarbij ook Redis en Varnish Caching en NVME SSD-schijven die zorgen voor een supersnelle reactietijd.

Groene energie

In het datacentrum wordt enkel 100% groene energie gebruikt. Daarnaast gaan zowel ERA als KYZOE heel bewust om met energie en staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Persoonlijke support

De gescreende WordPress-specialisten werken 24/7/365 en staan altijd klaar om te helpen.

en ook standaard

Databases: onbeperkt

E-mailadressen: onbeperkt

Forwarders: onbeperkt

FTP-accounts: onbeperkt

Cronjobs: onbeperkt

Installatron

Websitestatistieken

Eigen Logfiles

LiTESPEED

Spamfilters

FTP over SSL/TLS 

Dagelijkse backups

Zelf backups herstellen

Gratis verhuisservice

Directadmin

HP versies: 7.2, 7.3, 7.4

MariaDB

Bestanden: onbeperkt

Subdomeinen: onbeperkt

HTTP 2.0

WP CLI

Redis Cache

OpCache

Memcached

Automatisch WP installeren

SSH-toegang

Externe backups

Eigen backups maken

En nadien

Beheer

We zien veel websites die amper een paar jaar oud zijn en toch niet actueel. ERA online services levert dan ook zomaar geen websites en webshops af.

 

Onze beheersovereenkomst is bewust lowbudget gehouden. Dit kan bijvoorbeeld in een forfait met Social Media Management en/of V.A. waarbij we je menu’s, aanbiedingen, maandelijks blogartikel,… uitschrijven, hertalen en/of vertalen.  

Nu ook leasing mogelijk vanaf €99/maand!
Portfolio

Onze laatste projecten

ERA services hielp in de afgelopen jaren tientallen klanten met communicatie, marketing en administratieve taken. Heel wat opdrachten werden en worden ook whitelabel uitgevoerd die we dan ook hier niet kunnen opnemen.

jeanne gennar coffee with a soul era online services

Jeanne Gennar, Coffee with a soul

Voor Koffeologe Jeanne Gennar heeft koffie een ziel. Het beleven met alle zintuigen, het bezig zijn met een puur product als koffie is kunst op zich. Daarnaast vergt het een wetenschappelijke benadering om te kunnen werken met deze complexe materie.

Restaurant Cédric

Restaurant Cédric in Knokke ademt de sfeer uit van een Franse brasserie uit de jaren 1930 in combinatie met enkele hedendaagse elementen. Cédric serveert bij voorkeur producten van eigen bodem. Je kan er met je eigen ogen de kwaliteit van de producten zien en hoe de gerechten worden bereid en afgewerkt.

Brasserie Le Miroir

Brasserie Le Miroir is een gekende Jetse horecazaak die zich onderscheidt door zijn typisch Belgische en huisgemaakte brasseriekeuken, maar ook door zijn familiaal en vriendelijk karakter. Pils Cristal rechtstreeks uit de tank, huisgemaakte brasseriekeuken en een binnenspeeltuin.
lief & jeanne webdesign

Lief & Jeanne

Bij Lief&Jeanne in de Felix Moonsstraat te Diest worden al je zintuigen geprikkeld. De uitdrukking ‘je ogen de kost geven’ is hier zeker van toepassing. Lief&Jeanne is een beleveniswinkel vol aantrekkelijk ogende spullen en de geur van chocolade en koffie streelt je reukorgaan.
DCP bv projecten ERA services

DCP bv

Met reeds meer dan 30 jaar ervaring als technisch installateur en service provider helpt DCP bv ondernemers en particulieren met luchtreiniging, LED-verlichting en met het elektriciteitsnet te verbeteren zodoende tot 20% kan bespaard worden op de energiekosten.

Daniel Molmans

Daniel Molmans kan je evenementen en feesten in alle vormen organiseren. Hij geeft ook advies op het gebied van bedrijfsvoering en administratieve opvolging. Maar je kan Daniel ook inhuren als culinair adviseur voor productieverbetering in massadistributie,...

Weilandshof

Feestlocatie Weilandshof leent zich uitstekend voor allerlei bedrijfsevents, familiefeesten, recepties, dansparty’s, maar ook voor koffietafels en begrafenismaaltijden. Op regelmatige basis organiseert Wannes Van de Peer ook eigen events zoals brunches en themadiners
Nu ook leasing mogelijk!
Recensies

Wat onze klanten van ons zeggen

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe website. Niet alleen heeft Yasmine alle teksten herschreven, ze heeft ook gezorgd voor de prachtige foto's van mjn restaurant en mijn team. Ze zorgt er ook voor dat mijn maandelijkse menu's er telkens professioneel uitzien.

Cédric Poncelet Restaurant Cédric - Knokke

Yasmine is de beste. Niet alleen heeft ze bijna op eigen houtje onze website in elkaar gestoken, ze verzorgt ook wekelijks onze sociale media en via de VA-diensten konden we ook beroep doen op haar voor de realisatie van ons logo, onze menukaarten en zoveel meer.

Tim Goessens Brasserie Le Miroir - Jette

Er zijn tegenwoordig toch nog firma’s waar je op kan vertrouwen en die hun woord nakomen. De kleinste vraag via Messenger of E-mail wordt onmiddellijk beantwoordt alsof men naast je staat. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en opbouw van onze vernieuwde website.

Wannes Van de Peer Feestzaal Weilandshof - Wijnegem

Yasmine is een schatje. Ze heeft heel wat structuur in mijn communicatie gebracht. Dankzij een leasingovereenkomst op maat kan ik genieten van een professionele website, stap voor stap mijn webwinkel opbouwen en wordt ook mijn sociale media verzorgd.

Jeanne Gennar Jeanne Gennar, Coffee with a soul

Yasmine verzorgt al sinds eind 2021 onze sociale media, maar we kennen haar gedrevenheid al sinds 2020 via Horeca Webzine als partner voor keuken- en tafelmessen. Ze kent door en door de sector, maar zet zich ook in via diverse communities om de hobbykok te bereiken.

Brecht Loterman Chef & Knife Belgium

De diensten van Yasmine heb ik leren kennen via Horeca Webzine tijdens de coronacrisis. Ze heeft me flink geholpen via VA met mijn communicatie. Niettegenstaande ze niks kende van electro-producten wist ze een website te bouwen zoals ik er van droomde.

Peter De Clercq DCP BV
nl_NL