Diensten

Adverteren

Adverteren op onze platforms?

Word een partner

Adverteren op onze eigen platformen kan op verschillende manieren. Bij ERA services ben je geen ‘adverteerder’ maar een partner. 

 

Onze zaak (en missie) is jouw zaak in de kijker zetten. Dat kan maar slagen als we ook een goede relatie hebben. 

Meer dan een passieve banner op een website

Interactieve Marketing

Als partner kan je dan ook rekenen op meer dan een passieve banner op één of meerdere van onze platformen waar niks mee gedaan wordt. 

 

Interactieve Marketing bezorgt elke bezoeker van onze platformen een buitengewone en persoonlijke ervaring. Steeds gevarieerd, de informatie enthousiasmeert wat resulteert in weerkerende bezoekers en een sterk groeiend  aantal abonnees.  

 

Interactieve content is bijzonder effectief, omdat het de bezoekers van onze platformen op meerdere niveaus en manieren verbindt met bedrijven.

Partner worden

Diverse platforms en partnerformules

Als partner van Horeca Webzine, Bedrijfsgids.biz en/of Chefs’ Recipes geniet je gedurende een geheel jaar van een nooit eerder geziene zichtbaarheid met je bedrijf, merk of zaak op de interactieve platforms, in onze wekelijkse mailings en onze diverse sociale-mediakanalen. 

 

Er zijn specifieke formules voor ieder platform en stevige reducties en voordelen als je partner wordt van meerdere platforms.

Van en voor de horeca

Horeca Webzine

Van en voor alle KMO's, freelancers en VA's

Bedrijfsgids.biz

Van topchefs als inspiratie voor chefs en hobbykoks

Chefs' Recipes

nl_NL